Apparaten en Accessoires
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
Voorbereiding 5min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
Eggplant
-
garlic clove1
-
fresh ginger½ oz
-
sugar1 oz
-
red miso (or akamiso)3 oz
-
mirin2 oz
-
sesame oil1 tsp
-
eggplants Ichiban Japanese4
-
vegetable oil to brush
Cucumber Salad
-
English cucumber (approx. 10 oz)1
-
red onion2 oz
-
rice wine vinegar2 oz
-
sugar1 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
chili flakes1 pinch
-
fresh cilantro, chopped½ oz
-
sesame seeds to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1125 kJ /
269 kcal
Vetten
6 g
Vezels
19 g
Koolhydraten
51 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Prep & Peel Pizzazz
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Basil Pesto
10 Min
Apple Wild Rice
50 Min
Arrabbiata Sauce
50 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 Std. 10 Min
Ratatouille with Pecorino
1 Std. 5 Min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Sausage Stuffed Kabocha
2 Std. 45 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Tomatillo Salsa
20 Min