Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ramitas de perejil fresco limpio y seco (sólo las hojas)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 500 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas en dados (salpimentados)
- 100 g de vino blanco seco
- 300 g de caldo de pescado
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2039 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 454.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de garbanzos con lascas de bacalao
30min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min
Judías al horno con verduras
30min
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min
Alubias con bacalao
30min
Lentejas con calamares
2h 50min
Salmón gratinado con crema de manzana
30min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40min