Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ramitas de perejil fresco limpio y seco (sólo las hojas)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 500 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas en dados (salpimentados)
- 100 g de vino blanco seco
- 300 g de caldo de pescado
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2039 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 454.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50 min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 min
Alubias con bacalao
30 min
Alubias con gambas
20 min
Judías pintas con verduras
35 min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Crema de garbanzos con lascas de bacalao
30 min
Guiso marinero
1 Std. 20 Min
Bacalao mechado con chorizo y alubias
30 min
Guiso de judías blancas con sepia
50 min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 min