Apparaten en Accessoires
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
Gruyère gevulde zalmburger
-
wit brood in stukken80 g
-
olijfolie15 g
-
boter in stukken50 g
-
bloemige aardappel geschild, in blokjes (1 cm)350 g
-
water50 g
-
zout en meer naar smaak1 tl
-
vers gemalen zwarte peper en meer naar smaak1 tl
-
lente-ui in stukken30 g
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)350 g
-
Gruyère kaas in 8 stukken80 g
Sla
-
gemengde jonge bladsla120 g
-
cherry tomaten gehalveerd100 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
olijfolie1 el
-
balsamicoazijn½ el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
2197 kJ /
525 kcal
Vetten
34 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
26 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zal(m)ig lekker
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Cashew brood wentelteefjes
Geen beoordelingen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Snel bladerdeeg
1u. 20min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Penne met tonijn
35min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min
Vissticks met tomatensaus
50min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Soubisesaus
Geen beoordelingen
Hartige taart met savooiekool
1u. 30min
Aardappelkoekjes
45min