Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gruyère gevulde zalmburger
- 80 g wit brood, in stukken
- 15 g olijfolie
- 50 g boter, in stukken
- 350 g bloemige aardappelen, geschild, in blokjes (1 cm)
- 50 g water
- 1 tl zout, en meer naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper, en meer naar smaak
- 30 g lente-ui, in stukken
- 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
- 80 g Gruyère kaas, in 8 stukken
Sla
- 120 g gemengde jonge bladsla
- 100 g cherry tomaten, gehalveerd
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 1 el olijfolie
- ½ el balsamico azijn
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Aardappelkoekjes
45min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Mosselen met frietjes
45min
Fruitkroon
Geen beoordelingen
Gehaktballen in tomatensaus
3 godz. 40 min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 godz. 10 min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h