Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gruyère gevulde zalmburger
- 80 g wit brood, in stukken
- 15 g olijfolie
- 50 g boter, in stukken
- 350 g bloemige aardappelen, geschild, in blokjes (1 cm)
- 50 g water
- 1 tl zout, en meer naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper, en meer naar smaak
- 30 g lente-ui, in stukken
- 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
- 80 g Gruyère kaas, in 8 stukken
Sla
- 120 g gemengde jonge bladsla
- 100 g cherry tomaten, gehalveerd
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 1 el olijfolie
- ½ el balsamico azijn
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalmburgers
25 Min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 Std. 30 Min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1 Std. 15 Min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 Min
Gehaktballen in tomatensaus
3 Std. 40 Min
Warme chocolademelk op een stokje
1 godz. 20 min
Omelet met gehakt
1 Std. 10 Min
Kip in perziksaus
40 dk
Veenbessen-chocolade cakemix
Geen beoordelingen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min