Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- masło, ilość do natłuszczenia foremek
- 40 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- ½ pęczka koperku, świeżego
- 250 g wędzonego łososia, pokrojonego na kawałki
- 2 jajka
- 30 g mleka
- 70 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- ¼ łyżeczki pieprzu, mielonego
- 500 g wody
- serek kremowy z ziołami, ilość do podania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 784 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata z cukinią
55min
Flan z ricottą, szpinakiem i pistacjami
30 min
Mini frittaty z warzywami
35 Min
Sałatka z szynką, serem i awokado
15 Min
Jabłkowe muffiny z boczkiem
40 Min
Frittata ze szparagami
50 min
Pasztet z dorsza
1h 10 min
Wytrawne muffiny cukiniowe
1h 10 min
Muffinki makaronowe
1 Std.
Tarta z kozim serem i pieczonymi burakami
2 Std. 30 Min
Pełnoziarnista tarta z łososiem, szpinakiem i pomidorkami
1h 45 min
Zapiekanka ziemniaczana z łososiem i koperkiem
1 Std.