Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- masło, ilość do natłuszczenia foremek
- 40 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- ½ pęczka koperku, świeżego
- 250 g wędzonego łososia, pokrojonego na kawałki
- 2 jajka
- 30 g mleka
- 70 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- ¼ łyżeczki pieprzu, mielonego
- 500 g wody
- serek kremowy z ziołami, ilość do podania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 784 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kotlety (croquetas) z indyka i szpinaku
40 Min
Kotlety (croquetas) z łososia i ziemniaków
1 Std.
Krewetki zapiekane w sosie śmietanowym
45 Min
Muffinki z tuńczykiem
50 Min
Wytrawne muffiny cukiniowe
1 Std. 10 Min
Terrina z łososia i ricotty
4 godz. 35 min
Muffinki pomidorowe z serem feta
40 Min
Muffiny warzywno-jajeczne z serem
2h
Kotlety rybne z musem z groszku i mięty
1h 20min
Zapiekanka ziemniaczana z łososiem i koperkiem
1 Std.
Muffiny cukiniowo-pomidorowe z kremowym sosem serowym
1 Std.
Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem
40 Min