Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g chudego boczku, wędzonego, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 20 g cebuli szalotki
- 70 g czerwonej papryki, pokrojonej na kawałki
- 110 g cukinii, pokrojonej na kawałki
- 20 g rukoli, drobno pokrojonej
- 4 jajka
- ⅓ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 3 szczypty papryki, mielonej
- masło, do natłuszczenia foremek
- 500 g wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1350 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1040 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudding orkiszowo-bananowy z gruszką
30min
Muffinki makaronowe
1h
Flan z ricottą, szpinakiem i pistacjami
30min
Frittata niskowęglowodanowa
40min
Jajka z boczkiem i papryką z Varomy
40min
Kotleciki ryżowe
45min
Jajka w kokilkach na parze
45min
Ziołowa frittata z ricottą
55min
Suflet z boczku i jajek
40min
Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw
30min
Zielone omleciki z Varomy
40min
Parmezanowe koszyczki
40min