Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1000 g di patate a fette (4 mm circa)
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 20 g di salsa di senape
- 30 g di aceto di mele
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 999.9 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Kaiserschmarren
50 Min
Knodel
1 Std.
Knöpfli
50 Min
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50 Min
Kroketi de atun
1 Std.
Minestra di pomodori con quark
25 Min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 Min
Tacos con verdure e fagioli
30 Min
Insalata di patate alla greca
1 Std.
Borscht
25 Min
Pesto rosso
15 Min