![Arroz persa con habas y granada - Irán Arroz persa con habas y granada - Irán](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46abef53-92b7-4b6a-841a-f5ec0c92d642/Derivates/a481448e-a58b-45f7-b693-704daeb3740e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de eneldo fresco
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 350 g de arroz basmati
- 400 g de habas congeladas
- 2 - 3 pellizcos de hebras de azafrán
- 3 cucharadas de aceite de girasol
- 200 g de queso feta desmenuzado
- 50 g de granos de granada
- Voeding
- per 1 raciones
- Calorieën
- 1451 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 51.8 g
- Vetten
- 9.9 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 min
Pan indio
45 dk
Lassi salado - India
5 min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1sa 5 dk
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2h 40min
Pilaf de lentejas y bulgur con calabaza
50 dk
Causa limeña de atún
1h 20min
Biryani de cordero - India
1h 20min
Tortitas de habas de soja (Bindaetteok Jeon) - Corea
8h 30min
Sopa agridulce de langostinos (Tom Yum Goong) - Tailandia
25 min
Arroz kashmiri - India
30 min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45min