Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de eneldo fresco
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 350 g de arroz basmati
- 400 g de habas congeladas
- 2 - 3 pellizcos de hebras de azafrán
- 3 cucharadas de aceite de girasol
- 200 g de queso feta desmenuzado
- 50 g de granos de granada
- Voeding
- per 1 raciones
- Calorieën
- 1451 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 51.8 g
- Vetten
- 9.9 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 min
Salsa de cacahuetes (Kacang sambal) - Indonesia
5 min
Salsa de yogur masala (Raita masala) - India
5 min
Arroz kashmiri - India
30 min
Berenjenas rellenas y salsa de yogur con azafrán - Irán
1 godz.
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35 min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1 godz. 10 min
Curry vegano de berenjenas
50 min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2 Std. 40 Min
Curry indio de verduras
50 min
Lentejas con arroz y cebolla frita (Mujadarrah) - Irán
3 godz.
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 min