![Berenjenas rellenas y salsa de yogur con azafrán - Irán Berenjenas rellenas y salsa de yogur con azafrán - Irán](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CFA3327B-9347-4F71-807C-FCE0075E8DC2/Derivates/adb9aaad-7b6c-4406-ac78-854efe31baad.jpg)
Compatibele versies
Berenjenas rellenas y salsa de yogur con azafrán - Irán
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Berenjenas asadas
- 3 berenjenas
- 3 - 5 pellizcos de sal
- 80 g de aceite de oliva
- 100 g de bulgur
- 250 g de agua
- 50 g de cebolleta en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
Salsa de yogur y azafrán
- 15 - 30 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 diente de ajo
- 180 g yogur griego
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 50 g de granos de granada
- 30 g de piñones tostados
- hojas de albahaca fresca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1469 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 28.6 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1 Std.
Salsa de yogur masala (Raita masala) - India
5 min
Curry de lentejas y calabaza al vapor
1 Std. 15 Min
Pakora de berenjena con salsa de yogur
1 Std.
Verduras rellenas
1 godz. 20 min
Lasaña de calabacines y pimientos con paté de berenjenas
1 Std. 30 Min
Falafel de lentejas rojas y coliflor
2h 30 min
Samosas con garbanzos
40 Min
Tabulé - Líbano
2 Std. 15 Min
Wellington de verduras
3 Std.
Samosas vegetarianas de boloñesa de lentejas y berenjena
1 Std. 30 Min
Tacos vegetales de lentejas con dip de tofu
4 godz. 30 min