Compatibele versies
Berenjenas rellenas y salsa de yogur con azafrán - Irán
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Berenjenas asadas
- 3 berenjenas
- 3 - 5 pellizcos de sal
- 80 g de aceite de oliva
- 100 g de bulgur
- 250 g de agua
- 50 g de cebolleta en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
Salsa de yogur y azafrán
- 15 - 30 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 diente de ajo
- 180 g yogur griego
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 50 g de granos de granada
- 30 g de piñones tostados
- hojas de albahaca fresca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1469 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 28.6 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuscús con albaricoques, avellanas y queso feta con verduras
1h 15min
Arroz persa con habas y granada - Irán
1h 5min
Ensalada de cuscús y garbanzos al estilo marroquí
45min
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1h
Calamares en salsa de jengibre y soja con arroz - China
40min
Ensalada de algas y setas
40min
Arroz con plátano al curry
40min
Chawan mushi (flan salado japonés)
35min
Cuscús de salmón al vapor con piña
1h 45min
Crumble de verduras con frutos secos
1h
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1 Std. 10 Min
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40min