Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g oleju rzepakowego
- 60 g octu balsamicznego
- 50 g syropu klonowego
- 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 130 g borówek amerykańskich, świeżych
- ¼ łyżeczki soli morskiej
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 3204 kJ / 772 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 60 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kremowy dressing francuski
10min
Sałatka z młodymi ziemniakami, szparagami i fetą
1 godz.
Dressing limonkowo-miętowy
10min
Winegret w stylu azjatyckim
10min
Dressing hummusowy
5 Min
Sos z octu balsamicznego do pieczonych warzyw
40min
Sałatka z truskawkami, burratą i bazyliowym pesto (TM5)
20min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5 Min
Sos z octu balsamicznego i musztardy
5 Min
Carpaccio z kalarepy i jabłka z pesto pietruszkowym
25 Min
Sos winegret
5 Min
Sałata z sosem winegret
5 Min