Compatibele versies
Guiso especiado de tomates con huevos (Shakshuka) - Israel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 berenjenas (aprox. 300 g)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 diente de ajo
- 1 chile rojo fresco (sin semillas ni pedúnculo)
- 200 g de cebolla en cuartos
- 200 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de tomate troceado en conserva (2 latas)
- 40 g de tomate concentrado
- 1 cucharadita de pimentón
- 4 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- 1 cucharadita de comino molido
- 2 hojas de laurel secas
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 2 pellizcos de pimienta de Cayena molida
- 20 g de vinagre
- 20 g de miel
- 6 huevos
- 2 cucharadas de perejil fresco picado (hojas y parte del tallo)
- 3 panes pita (tostados y cortados en tiras)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1053 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 15.4 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de berenjena picante
30min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25min
Ensalada marroquí de berenjenas (zaalouk)
55min
Sopa asiática de champiñones al curry (sin gluten)
25min
Crumble estilo indio
1h
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10min
Chile sin carne
1h
Nadan Mutta (Huevos en salsa de tomate) - India
50 min
Guiso de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20min
Curry vietnamita de pescado
45 min
Coliflor tika masala
30min