Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di castagne cotte e pelate + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 bacche di ginepro
- 1 cipolla in quarti
- 250 g di salsiccia
- 250 g di funghi porcini freschi
- 300 g di riso
- 100 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di panna da cucina
- Parmigiano reggiano grattugiato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3138 kJ / 749 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con speck, noci di macadamia e prugne secche
30 min
Risotto zafferano e pioppini
40min
Risotto primavera allo speck
1h 5min
Crema di funghi e noci
15 Min
Risotto ai funghi porcini
35min
Risotto zucca e porcini
45min
Tagliatelle con salsa alla melagrana
40min
Cuore allo zafferano (senza lattosio)
30 min
Agnello cacio e uova
1h
Maiale alla Colombo
1h 25min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35min
Risotto agli asparagi e vongole
1hod. 15min