Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 5 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 250 g d'eau
- 60 g d'emmental, coupé en morceaux
- 60 g de mozzarella de bufflonne, coupée en morceaux
- 5 brins de basilic frais
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 20 g de pignons de pin
- 50 g de cerneaux de noix
- 80 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe pour la pâte
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 766.9 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Crackers au fromage
1h
Pizzettes escargot
40min
Petits choux à l'indienne
40min
Moelleux au jambon, coeur à la moutarde à l'ancienne
2h 45 min
Fleurs chorizo-feta
35min
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30 min
Petits chaussons fourrés
1h 25min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2 Std. 35 Min
Bricks aux légumes et à la tome
1h
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 Std. 10 Min
Roulé au fromage et au jambon
40min
Pizza étoile
1h 40min