Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Streifen Zitronenschale (à 1 x 4 cm), Bio, dünn abgeschält
- 40 g Zucker
- 20 g Butter, in Stücken
- 4 Blätter Gelatine
- Wasser, kalt, zum Einweichen
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 500 g Mandeldrink, ungesüßt
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 30 g Mandellikör (z.B. Amaretto)
- 2 Eier (Kl. M), getrennt
- 2 Prisen Salz
Zwetschgenröster
- 50 g Mandeln
- 600 g Zwetschgen, halbiert, entsteint
- 60 g brauner Zucker
- 60 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1798 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotweingugelhupf
1 Std. 40 Min
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2 Std. 10 Min
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2h 35min
Scheiterhaufen
1ωρ. 30 λεπτ.
Topfen-Marillen-Strudel
1ωρ. 30 λεπτ.
Orangentarte mit Weinschaumsauce
3h 35min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1 Std.
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 Min
Marillenknödel "die Besten"
1 Std.
Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45min