Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Schalotten, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 500 g Feigen, dünn geschält, in Stücken
- 100 g Kirschen, getrocknet
- 60 g Rohrohrzucker
- 150 g roter Portwein
- 30 g Orangensaft, frisch gepresst
- 30 g Balsamico, dunkel
- 1 TL Thymianblättchen, frisch
- 1 TL körniger Senf
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2792 kJ / 668 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 110 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7.9 g
Alternatieve recepten
Feigensenf
1 Std.
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Zwiebel-Rotwein-Butter
30min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2u. 40min
Kräuteröl
1h 30min
Limetten-Gin-Sorbet
10h 20min
Marillen-Karotten-Chutney
1684h
Pfirsich-Chutney
40min
Balsamico-Feigen
40min
Feigensenf
55min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30 phút
Feigen-Chutney
40min