Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g frischer Meerrettich, geschält, in Stücken
- 15 g Zitronensaft
- 40 g Schalotten, halbiert
- 25 g Butter
- 450 g Kartoffeln, geschält, in Stücken (2 cm)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 750 g Wasser
- 8 Scheiben Räucherlachs (ca. 150 g)
- 8 Grissini-Stangen
- 150 g Sahne
- 1 Prise Zucker
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1400 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Bärlauchcremesuppe
30 Min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 Min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30 Min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45 Min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40 dk
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 Min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1 Std. 10 Min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 Min
Leberknödelsuppe
45 Min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30 Min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 Min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1 Std. 10 Min