
Apparaten en Accessoires
Lamsspiesjes
Voorbereiding 20min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
-
rozijnen80 g
-
gepelde amandelen50 g
-
chilipoeder (optioneel)1 tl
-
teentjes knoflook2
-
verse gember gepeld en in schijfjes (2 mm)10 g
-
ontbeende lamsbout in blokjes (3 cm)500 g
-
zachte boter15 g
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
asafoetida (of duivelsdrek)1 snuifje
-
oudbakken broodje in stukken50 g
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
zeezout2 tl
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem2 el
-
plantaardige olie3 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
385 kcal /
1611 kJ
Eiwitten
20 g
Vetten
26 g
Koolhydraten
20 g
Vezels
2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
Geen beoordelingen
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Geen beoordelingen
Taart met peer en brie
1u. 10min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Gegrilde kaas met champignons
Geen beoordelingen
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Dracula bloed
Geen beoordelingen
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1u. 45min
Dadel curry dip
5min