Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g rozijnen
- 50 g gepelde amandelen
- 1 tl chilipoeder (optioneel)
- 2 teentjes knoflook
- 10 g verse gember, gepeld en in schijfjes (2 mm)
- 500 g ontbeende lamsbout, in blokjes (3 cm)
- 15 g zachte boter
- 1 tl zwarte komijnzaadjes
- 1 tl gemalen koriander
- 1 tl pikante paprikapoeder
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 snuifje asafoetida (of duivelsdrek)
- 50 g oudbakken broodje, in stukken
- 2 tl garam masala (geroosterd specerijen mengsel)
- 2 tl zeezout
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 2 el bloem
- 3 el plantaardige olie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1611 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Vijfzaden energierepen
Geen beoordelingen
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Haver horchata
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 godz.
Mexicaanse limoensoep
40 min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Glühwein
15min
Curryworst en linzen
1 godz.
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen