Apparaten en Accessoires
Lamsspiesjes
Voorbereiding 20min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
-
rozijnen80 g
-
gepelde amandelen50 g
-
chilipoeder (optioneel)1 tl
-
teentjes knoflook2
-
verse gember gepeld en in schijfjes (2 mm)10 g
-
ontbeende lamsbout in blokjes (3 cm)500 g
-
zachte boter15 g
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
asafoetida (of duivelsdrek)1 snuifje
-
oudbakken broodje in stukken50 g
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
zeezout2 tl
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem2 el
-
plantaardige olie3 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20 g
Calorieën
1611 kJ /
385 kcal
Vetten
26 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
20 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Salmorejo
Geen beoordelingen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Geen beoordelingen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Kaascrackers
2u. 30min
Karamelpoeder
1u.
Soja yoghurt
12u. 15min
Eendenlever
33u.
Lams- en Quinoastoofpot
Geen beoordelingen
Karamelsaus
1u. 30min
Curryketchup
30min
Gazpacho
1u. 15min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min