Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g azeite, mais q.b. p/ untar e cozer
- 4 dentes de alho
- 30 g salsa
- 200 g pimento assado cortado em pedaços
- 100 g tomate seco, em azeite escorrido
- 50 g amêndoa s/ pele
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 600 g posta de bacalhau demolhado
- Pimenta rosa q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1905 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de vitela com azeitonas
1h 40 min
Amêijoas com pescada, camarão e molho de coentros
3 Std.
Cheesecake soufflé
40 Min
Ameixas e alperces grelhados com crumble e gelado de lima
6 Std. 40 Min
Salada de pêssego com presunto
40 Min
Salada de frango e camarão com couve
20min
Cheesecake de tomate
8 Std.
Peru Wellington com batatas Duchesse
2 godz. 15 min
Frango garam massala com arroz basmati
35 min
Bacalhau com crosta de amêndoa
1h 15 min
Bacalhau da consoada gratinado
1h 15 min
Rolo de bacalhau com broa
50 Min