Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zitrone, ungespritzt, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 15 g brauner Zucker
- 4 Eier, getrennt
- 240 g Hirse
- 700 g Wasser
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
-
120
g Ahornsirup
of 120 g Birnendicksaft - 500 g Magerquark
- 25 g Mehl
- 1 Pck. Weinstein-Backpulver
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1690 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Herbstlicher Buchweizenbrei
4h 15min
Habermus - warmer Dinkelbrei nach Hildegard von Bingen
20 λεπτ.
Warme Hafercreme mit gedämpften Birnen
20 λεπτ.
Hirsebrei mit gebratener Banane
30 λεπτ.
Türkentommerl (Maisgrießschmarrn)
50 min
Apfel-Quark-Auflauf
1ωρ. 30 λεπτ.
Hirsebrei mit Birnen und Nüssen
50 min
Hirseauflauf
1h 10 min
Süße Polenta mit Zwetschkenmus
35 λεπτ.
Apfel-Hirse-Auflauf
1ωρ. 40 λεπτ.
Grießauflauf
1ωρ. 30 λεπτ.
Apfelauflauf mit Milchreis
1h 15min