Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ½ oz long-grain white rice
- 45 ½ oz water, divided, plus extra to soak
- 35 oz Chinese white radishes/turnips, peeled, cubed (1 in.)
- 1 tbsp olive oil, plus extra to grease and pan fry
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground white pepper, to taste
- scallions, to garnish
- fresh red chilies, chopped, to garnish
- Chinese chives, to garnish
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 331 kJ / 79 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mapo tofu
15 Min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Hakka Yam Abacus
20min
Asian master stock
1h 45 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
White fish wrapped in banana leaves
2 Std. 20 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25sa 20 dk
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2h
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min