Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 600 g de veau dans le quasi, non bardé et de forme régulière
- 1 c. à café de fleur de sel
- 1 bouquet garni
- 120 g d'oignon, coupé en 4
- 1 c. à café de poivre cinq baies grossièrement moulu
- 1 œuf
- 1 c. à café de moutarde
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 160 g de thon à l'huile en boîte
- 50 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de jus de citron
- poivre moulu
- 30 g de câpres en saumure ou 12 câprons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2439 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Risotto aux cèpes
30 Min
Sauce chimichurri
5min
Sauce vierge
10 Min
Vitello tonnato
25h 30 min
Pesto au basilic
10 Min
Pesto classique au basilic
10 Min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1 Std.
Risotto aux asperges
45min
Tarama aux œufs de cabillaud
1 Std. 15 Min
Polpettes siciliennes
1 Std.
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Saltimbocca alla romana
25 Min