Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 70 g de céleri-rave, pelé, coupé en morceaux (3 cm)
- 50 g de poireau, coupé en morceaux (3 cm)
- 400 g de navets blancs, pelés, coupés en morceaux (3 cm)
- 20 g de beurre
- 700 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 200 g de crème entière
- 2 c. à café de sucre
- 1 c. à café de gingembre séché moulu
- 10 g de ciboulette fraîche, finement ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1139 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte
40 min
Soupe de carottes façon moro
1 Std. 45 Min
Soupe de pommes de terre-champignons
45 dk
Soupe au chou
50 dk
Soupe onctueuse au chou-fleur
50 dk
Risotto aux choux de Bruxelles et au lard
30 min
Soupe de betteraves
45 dk
Velouté de patates douces et brochette de poulet
30 min
Velouté de tomates et de courges
25 min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25 min
Soupe céleri-pomme
30 min
Soupe de carottes à la menthe
35 min