Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'oignons, coupés en deux
- 50 g de beurre
- 300 g de betteraves crues, épluchées et coupées en dés (2 cm)
- 500 g d'eau
-
1
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
of 2 c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte - ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
- 1 pincée de sucre
- 1 pincée de cumin, moulu
- 150 g de crème
-
4
c. à café de raifort frais
of 4 c. à café de crème de raifort, en bocal
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1091 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté orange-courge
35 min
Soupe de carottes à la menthe
35 min
Velouté de tomates
35 min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50 Min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35 min
Soupe de potimarron-pomme-poitrine de poulet
40 Min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25min
Soupe de navets
30 min
Velouté de patates douces et brochette de poulet
30 min
Soupe de carottes façon moro
1 Std. 45 Min
Soupe céleri-pomme
30 min
Risotto aux betteraves et saltimbocca
45 min