Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brandade de morue (farce) et poivrons farcis
- 2 gousses d'ail
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g d'huile de tournesol
- 400 g de morue salée, trempée et hachée (sans peau ni arêtes)
- 70 g de lait
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- 1 boîte de conserve de poivrons piquillos, (env. 20-24 pièces), d’un poids net de 490 g env.
Sauce au poivron rouge
- 150 g de poivron rouge, en 2 ou 3 morceaux
- 1 blanc de poireau, en 2 ou 3 morceaux
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de crème entière
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1712 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 10.13 g
- Koolhydraten
- 17.59 g
- Vetten
- 33.32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse aux myrtilles
10min
Gaspacho
1h 15min
Chutney de mangue
1h
Beignets au sérac
Brak ocen
Salade de carottes et crackers au sésame
1h
Gaspacho
1h 15min
Tourte aux amandes et chocolat blanc
2h 50 min
Salade de crudités façon Thermomix®
10min
Moules à la sauce tomate épicée
45min
Ramequins aux épinards et aux œufs
35 min
Sauce cocktail
5 Min
Fougasse aux olives
2hod. 20min