Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- eau tiède, pour les champignons
- 50 g de champignons déshydratés, type mousserons
- 50 g de champignons déshydratés, type bolets
- 50 g de morilles déshydratées
Le jour même
- 1 échalote, coupée en deux
- 10 g de beurre, coupé en dés
- 30 g de farine de blé
- 300 g de crème fraîche épaisse
- du poivre moulu
- du sel
- 8 tranches de pain de campagne
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- quelques brins de persil, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2479 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moutarde de Bénichon
40min
Spätzles aux girolles
50 min
Cuisses de dames
1h 35min
Pères Noël en pâte
2 godz. 10 min
Tarte aux légumes (TM6)
25min
Salade de carottes
15min
Läckerli de Bâle
1 godz. 10 min
Macaronis du chalet
45 min
Soupe bâloise à la farine
1 godz. 10 min
Papet vaudois
55min
Émincé à la zurichoise
50 min
Rösti bernois
40min