Joues de porc sous-vide au vin rouge
TM6

Joues de porc sous-vide au vin rouge

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 20 g d'huile d'olive
  • 200 g d'oignons rouges, en quartiers
  • 120 - 150 g de carottes, en rondelles (0.5 cm)
  • 50 - 70 g de branches de céleri, en tronçons fins (0.5 cm)
  • 80 g de vin rouge
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 4 joues de porc (env. 150 g chacune)
  • 2 c. à café de romarin frais
  • 1300 g d'eau environ, à ajuster si besoin
  • 30 g de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2505 kJ / 598 kcal
Eiwitten
33 g
Koolhydraten
5 g
Vetten
48 g
Verzadigd vet
19 g
Vezels
2.4 g
Natrium
89 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten