![Éclair all'arancia Éclair all'arancia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DA333E4A-E5C2-4A9A-BE19-0AB63EE9BD70/Derivates/d8ddc803-0480-4c76-9ad3-9ae95e0b511c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mattonelle all'arancia
- 2 arance, preferibilmente biologiche, le zeste (senza la parte bianca) e il succo filtrato
- 300 g di zucchero
- 50 g di acqua
Crema all'arancia
- 100 g di latte
- 2 uova
- 35 g di amido di mais (maizena)
- 50 g di zucchero
- 10 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1051 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 11.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Bavarese al mandarino
4hod. 45min
Cupcake di Pasqua
1h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4 Std. 35 Min
Éclair con caramello al burro salato
19h
Le fraisier
7 Std. 30 Min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30 min
Cheesecake polacca
1h 30min
Crêpes tropicali
40min
Cupcake mimosa
1h