Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dacquoise
- 260 g di zucchero
- 200 g di albumi
- 160 g di mandorle pelate
- 50 g di farina di riso
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 30 g di farina tipo 00
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 2 fogli di gelatina (circa 12 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Glassa al cioccolato bianco
- 80 g di acqua
- 60 g di zucchero
- 90 g di sciroppo di glucosio
- 50 g di latte condensato
- 1 foglio di gelatina (circa 6 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
- 90 g di cioccolato bianco a pezzi
- mandorle a lamelle q.b.
- lamponi freschi q.b.
Salsa ai lamponi
- 50 g di lamponi freschi
- 1 cucchiaio di acqua
- 1 cucchiaio di zucchero
Terminare la preparazione
- lamponi freschi q.b.
- mandorle a lamelle q.b.
- foglioline di menta fresca, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Freakshake gusto macarons
2h 40min
Glassa al cioccolato
20 min
Pasta di zucchero
1h 10min
Gelato in cialda con mirtilli caldi
11 Std. 50 Min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30 min
Éclaires al cioccolato
4 Std. 50 Min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Macaron al cioccolato
24h
Baci di meringa ai mirtilli
3 Std. 30 Min
Crema al burro al cacao
10min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h