Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 100 g di mandorle
- 50 g di albicocche secche denocciolate
- 100 g di olio di cocco
- 100 g di sciroppo di agave
- 30 g di amaranto soffiato
- 30 g di cocco disidratato grattugiato
Crema
- 200 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, a pezzi
- 480 g di pesche in scatola tagliate a metà sgocciolate (peso netto) e il loro succo
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo e la scorza (senza la parte bianca)
- 800 g di tofu vellutato sgocciolato, a pezzi
- 200 g di margarina vegetale, a pezzi
- 4 cucchiaini di agar agar (vedere consigli)
- 30 g di amido
Glassa ai lamponi
- 70 g di zucchero
- 750 g di lamponi
- 2 bustine di glassa di zucchero rossa
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2137 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti alle arachidi con gocce di cioccolato (vegan)
50 Min
Torta gelato cocco e lamponi (vegan)
5h 30 min
Zupfkuchen (vegan)
9h 10min
Chiocciole raw al cocco
12h 25min
Torta raw al cioccolato e banana
1ωρ. 20 λεπτ.
Torta semplice alle prugne
40 Min
Biscotti con i semi (vegan)
2h 40min
Tiramisù all'ananas e fragole (vegan)
2h 30 min
Torta di marzapane (Simnel Cake)
3ωρ.
Torta multistrato al cioccolato, lampone e pistacchi (vegan)
12 Std.
Martin sec al Barolo
4h 30min
Sacher Torte
2h 30 min