Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 100 g di mandorle
- 50 g di albicocche secche denocciolate
- 100 g di olio di cocco
- 100 g di sciroppo di agave
- 30 g di amaranto soffiato
- 30 g di cocco disidratato grattugiato
Crema
- 200 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, a pezzi
- 480 g di pesche in scatola tagliate a metà sgocciolate (peso netto) e il loro succo
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo e la scorza (senza la parte bianca)
- 800 g di tofu vellutato sgocciolato, a pezzi
- 200 g di margarina vegetale, a pezzi
- 4 cucchiaini di agar agar (vedere consigli)
- 30 g di amido
Glassa ai lamponi
- 70 g di zucchero
- 750 g di lamponi
- 2 bustine di glassa di zucchero rossa
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2137 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Colomba pasquale alle mandorle
1h
Zupfkuchen (vegan)
9 Std. 10 Min
Crostata albicocche e lamponi
1 Std. 20 Min
Chiocciole raw al cocco
12h 25min
Torta raw di mele e frutti di bosco
1 Std. 40 Min
Torta raw all'arancia e mandorle
1h 30min
Torta raw alle carote con crema di anacardi
55min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Tiramisù all'ananas e fragole (vegan)
2u. 30min
Budino al cioccolato bianco e caramello
24 Std. 30 Min
Tiramisù raw
4 Std. 30 Min
Cheesecake banane e frutti rossi (senza lattosio)
1 Std. 40 Min