Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta di zucchero
- 300 g di zucchero
- 100 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Mousse cocco e vaniglia
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 250 g di latte di cocco
- 3 uova
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 80 g di cioccolato bianco a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
Glassa di zucchero
- di acqua, 10% del peso della pasta di zucchero
- cocco disidratato grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1823 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 27.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè al cioccolato
3 Std.
Gelato al cioccolato bianco
10 Std. 20 Min
Éclair come un Paris-Brest
5 Std.
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 godz. 30 min
Éclair ciocco-caffé
12 Std.
Éclair con caramello al burro salato
19 godz.
Éclair fragole e cioccolato bianco
12 Std.
Carimañolas di carne e formaggio
2sa 10 dk
Éclaires al cioccolato
4h 50 min
Cupcake ai fiori di sambuco
1 godz. 5 min
Morettini
3sa 10 dk
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 dk