Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di okra fresca (o gombo)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 300 g di cipolla a pezzi
- 150 g di pomodori a pezzi
- 5 g di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate + q.b. per servire
- 1 peperoncino piccante fresco
- 100 g di olio di palma
- 200 g di melanzane a tocchetti (2 cm)
- 80 g di foglie di cavolo, a listarelle (0.5 cm)
- 50 g di spinaci freschi in foglia, a listarelle (0.5 cm)
- 1 foglia di alloro secca
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 15 g di farina
- 1200 g di filetti di cernia, senza pelle (circa 6 pezzi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1481.2 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1 Std. 10 Min
Pollo alla pechinese
55min
Carciofi alla romana
50 Min
Riso speziato con gamberi e ananas
40 Min
Riso con pollo e menta (Com gà rau thom)
1 Std. 30 Min
Chop suey ai gamberi
1 Std.
Insalata di alghe wakame, funghi e sesamo
45 Min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3 Std.
Manzo al tamarindo con riso
9 Std. 10 Min
Involtini primavera vietnamiti
40 Min
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35 Min
Crema di zucca e calamaretti
35 Min