Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción de los bogavantes
- 150 g de agua
- 100 g de vino blanco seco
- 2 bogavantes vivos (de 500 g c/u)
- 4 cucharadas de sal gorda
- 250 g de cubitos de hielo
Mantequilla de coral de bogavante
- 100 g de mantequilla
Salsa Newburg
- 10 g de chalotas
- 1 diente de ajo
- 30 g de zanahoria
- 50 g de puerro
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vino de Jerez seco
- 20 g de tomate concentrado
- 400 g de batata (en dados de 2 cm)
- 30 g de nata (35% de grasa)
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 5 g de harina
Montaje
- 1 cucharadita de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1839 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 18.7 g
- Vetten
- 29.8 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rodaballo con ajoverde, puré de trompetas de la muerte y espuma de mar
1 godz.
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45min
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45 Min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30 Min
Vieiras gratinadas con champiñones
45 Min
Boquerones marinados con sorbete de Bloody Mary
4 godz. 30 min
Bisque de bogavante
50min
Tagliatelle al nero di sepia con palometa
30 Min
Salsa bearnesa (Espesar)
20min
Txangurro
1 Std. 10 Min
Champiñones empanados con salsa de cabrales
30 Min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45 Min