Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de vin rosé
- 25 g d'huile d'olive
- 4 gousses d'ail, pelées et coupées en 2
- 100 g de lardons nature
- 700 g d'épaule d'agneau désossée, en dés
- 30 g de concentré de tomate
- 1 c. à café de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- du sel
- poivre 5 baies
- 150 g d'oignons grelot surgelés
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à soupe d'eau
- 100 g d'olives, type picholines
- 200 g d'artichauts à l'huile en conserve égouttés et coupés en 2
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2542 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Souris d'agneau à l'orange et aux épices
1h 40min
Agneau confit aux pruneaux
1h 40min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 godz. 35 min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1 Std. 10 Min
Garbure du Béarn
1 Std. 10 Min
Arni youvetsi (ragoût crétois aux pâtes)
1 Std. 25 Min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Navarin d'agneau
1h 15min
Sauté de veau aux olives
1hod.
La daube niçoise
13h 20min