Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de vin rosé
- 25 g d'huile d'olive
- 4 gousses d'ail, pelées et coupées en 2
- 100 g de lardons nature
- 700 g d'épaule d'agneau désossée, en dés
- 30 g de concentré de tomate
- 1 c. à café de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- du sel
- poivre 5 baies
- 150 g d'oignons grelot surgelés
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à soupe d'eau
- 100 g d'olives, type picholines
- 200 g d'artichauts à l'huile en conserve égouttés et coupés en 2
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2542 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Menu bluffant - Agneau confit aux épices de Noël et au miel
1h 45min
Ragoût de langouste
1h 35 min
La daube niçoise
13h 20min
Sauté de veau aux olives
1h
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Curry d'agneau aux aubergines
50min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35 min
Calamars farcis comme en Algarve
1j 10 menit
Stifado de bœuf
1h 30 min
Calamars farcis au chorizo
1j 10 menit
Navarin d'agneau
1 godz. 15 min
Axoa d'agneau
55 min