Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Paneer - formaggio fresco indiano
- 1800 g di latte intero
- 30 g di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- olio per frittura, q.b.
Curry
- 200 g di cipolla, a metà
- 3 spicchi di aglio
- 10 g di radice fresca di zenzero, pulita e a pezzi
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 1 cucchiaino di semi di finocchio secchi
- 4 chiodi di garofano
- 30 g di olio di oliva
- 250 g di pomodori, a pezzi
- 2 rametti di coriandolo fresco, le foglioline tritate + q.b. per servire
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 cucchiaino di garam masala
- 1 pizzico di sale
- 200 g di latte di cocco
- 400 g di piselli surgelati, scongelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3217.5 kJ / 769 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 58 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdure al curry
1h
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 dk
Riso Kashmiri
30 dk
Club Sandwich falafel, pomodorini, babaganoush con patate
6h
Melanzane ripiene di quinoa
1 godz. 35 min
Chili di tofu (vegan)
1h
Chili vegetariano
1 godz. 5 min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Lenticchie all'indiana
35min
Chili di seitan (vegan)
30 dk
Zuppa di miso con soba
55 min
Chili (vegan)
40min