Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 680 g milk
- 9 large eggs
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 100 g onions, quartered
- 50 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 1 garlic clove
- 280 g frozen spinach, defrosted and water squeezed out (drained weight)
- ¼ tsp ground nutmeg
- 250 g bread, cut in cubes (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2271 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 31.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea and Courgette Tarts
1h
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Roasted Tomato Tart
2 Std.
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55 min
Courgettes with Corn
25 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h