Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 680 g milk
- 9 large eggs
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 100 g onions, quartered
- 50 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 1 garlic clove
- 280 g frozen spinach, defrosted and water squeezed out (drained weight)
- ¼ tsp ground nutmeg
- 250 g bread, cut in cubes (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2271 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 31.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato Base Pizza
1h 5min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15 min.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Pea and Courgette Tarts
1h
Pumpkin Quiche
2u. 5min
Molten Caramel Centre Muffins
25min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55min