Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 680 g milk
- 9 large eggs
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 100 g onions, quartered
- 50 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 1 garlic clove
- 280 g frozen spinach, defrosted and water squeezed out (drained weight)
- ¼ tsp ground nutmeg
- 250 g bread, cut in cubes (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2271 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 31.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Feta, Olive and Herb Muffins
50min
Tomato Pie
3h
Pea Quiche
1h
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Roasted Tomato Tart
2h
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Vanilla Cream Gugelhupf
1h 20min