Compatibele versies
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 70 g frozen spinach, defrosted, drained
- 2 medium eggs
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for serving
Filling
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g onions, halved
- 50 g pancetta
- 30 g unsalted butter, diced
- 300 g minced veal, broken in pieces
- 1 tsp fine sea salt, plus extra for serving
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
- 1 large egg
Tortelloni
- water, plus extra for cooking tortelloni
- 1 tsp fine sea salt, for cooking tortelloni
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1925 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 20.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11h 30min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15min
Four Cheese Pizza
2h 35min
Chocolate Macarons
25h 30min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM5)
40 Min
Pecan Pie Tarts
2 godz. 25 min
Camille Carrot and Almond Cakes
1h 35min
Spring Rolls
40 Min
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4 Std.
Coulibiac
2 Std. 15 Min