Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Artichoke and Pancetta Filling
- 3 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, white part only, in pieces (1 in.)
- 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
- 10 ½ oz artichoke hearts, packed in water, drained and cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch salt
- 2 oz goat cheese
- 1 egg yolk, from a large egg
Ravioli
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 homemade pasta dough, from Fresh Pasta Homemade
- all-purpose flour, to dust
- water, to boil pasta
- salt, to boil with pasta
- unsalted butter, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3h
Artisan Bread (Betty)
4 godz. 35 min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min
Baguettes
3h 45min
Marinara Sauce
40min
Spicy Cajun Rub
5 Min
Baked Brie Pie
50 phút
White Bean and Pumpkin Soup
35 Min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55 phút
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 Min
Brioche hot cross buns
2h 30min
Boston Baked Beans
4h