Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Artichoke and Pancetta Filling
- 3 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, white part only, in pieces (1 in.)
- 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
- 10 ½ oz artichoke hearts, packed in water, drained and cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch salt
- 2 oz goat cheese
- 1 egg yolk, from a large egg
Ravioli
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 homemade pasta dough, from Fresh Pasta Homemade
- all-purpose flour, to dust
- water, to boil pasta
- salt, to boil with pasta
- unsalted butter, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramel Sauce
1h 30min
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Salted Caramel Popcorn
1 godz. 55 min
Grated Potato Pancakes
35 min
Individual Pineapple Cheesecakes
3 godz. 50 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Hibiscus Cheesecake
2h
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18 Std. 25 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Chipotle Caesar Salad
30min
Biscuits and Gravy
40 Min