Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Artichoke and Pancetta Filling
- 3 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, white part only, in pieces (1 in.)
- 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
- 10 ½ oz artichoke hearts, packed in water, drained and cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch salt
- 2 oz goat cheese
- 1 egg yolk, from a large egg
Ravioli
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 homemade pasta dough, from Fresh Pasta Homemade
- all-purpose flour, to dust
- water, to boil pasta
- salt, to boil with pasta
- unsalted butter, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramelized Red Onion Chutney
24h
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50 min
Lemon Pepper Seasoning
1sa 30 dk
Berry Curd
20 dk
Chocolate Covered Cookie Stix
2h 10 min
Grilled Pineapple Salsa
20 dk
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 min
Chorizo Dip
25 dk
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 min
Stuffed Gnocchi
1h 20min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Cherry Lemon Limeade
10 min