Compatibele versies
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnudi
- 1000 g ricotta cheese
-
150
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp ground nutmeg, freshly ground (see tip)
- fine semolina, for dusting
Sage Butter
- 150 g unsalted butter, diced
- 20 fresh sage leaves
- ½ lemon, finely grated zest only
- 50 g toasted pine nuts
- water, for cooking gnudi
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4477 kJ / 1077 kcal
- Eiwitten
- 66 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 80 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caesar Salad
30min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
50 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1hod. 55min
Fish Tacos
45 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 20min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Tuna Tartare
40 min
Puttanesca Penne
50 min