Compatibele versies
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnudi
- 1000 g ricotta cheese
-
150
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp ground nutmeg, freshly ground (see tip)
- fine semolina, for dusting
Sage Butter
- 150 g unsalted butter, diced
- 20 fresh sage leaves
- ½ lemon, finely grated zest only
- 50 g toasted pine nuts
- water, for cooking gnudi
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4477 kJ / 1077 kcal
- Eiwitten
- 66 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 80 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Spinach and Broccoli Terrine
4 godz. 40 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Smoked Mackerel and Watercress Dip
5 menit
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 menit
Flourless Chocolate Puddings
35min
Yoghurt dressing
10 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1j
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 godz. 50 min
Classic Swiss Fondue
15 min