Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmón en escabeche
- 4 ramitas de romero fresco
- 2 hojas de laurel secas
- 4 granos de pimienta negra
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 120 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de sal gorda
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 clavo entero
- 240 g de vinagre de manzana
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 400 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas, en tacos
Caramelo de aceitunas negras
- 100 g de aceitunas negras sin hueso
- 100 g de azúcar moreno
- 100 g de agua
- 20 rebanadas de pan tostado, tartaletas o volovanes
- Voeding
- per 20 unidad
- Calorieën
- 15732.9 kJ / 3760.2 kcal
- Eiwitten
- 145.3 g
- Koolhydraten
- 330.2 g
- Vetten
- 202.4 g
- Verzadigd vet
- 35.2 g
- Vezels
- 28.8 g
- Natrium
- 9588.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flores de alcachofa
2sa
Tosta de cebolla caramelizada, secreto ibérico y torta del casar
50 min
Montaditos de berenjena y queso con cebolla caramelizada
1sa
Alcachofas a la cerveza
45 min
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34 Std.
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26 Std. 10 Min
Gravlax de salmón
60 godz. 30 min
Bonito en escabeche
24sa 25 dk
Terrina de pavo con frutos secos
1sa
Caballa en aceite
24 godz. 50 min
Alcachofas en aceite
1h 40min
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30 min