Compatibele versies
Rodaballo con ajoverde, puré de trompetas de la muerte y espuma de mar
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de setas trompeta de la muerte secas
- agua caliente para hidratar
Espuma de mar
- 500 g de agua
- 10 g de lechuga de mar deshidratada
- ½ cucharadita de sal
- 250 g de berberechos frescos
Ajoverde
- 150 g de aceite de oliva
- 30 g de almendras crudas sin piel
- 1 diente de ajo
- 75 g de agua
- 1 rebanada de pan
- 50 g de rúcula
- 50 g de espinacas baby frescas
- ½ cucharadita de sal
Puré de trompetas de la muerte y rodaballo
- 2 chalotas en mitades
- 20 g de mantequilla
- 250 g de champiñones frescos en mitades
- 150 g de caldo de pollo
- 10 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1000 - 1200 g de rodaballo (en 6 tranchas de 150-200 g c/u)
Montaje
- 1 cucharada de lecitina de soja
- 6 ramitas de cebollino fresco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2439 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 42.4 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 39.7 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1219.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de pescado donostiarra
1 Std.
Crema de legumbres con ajos negros de las pedroñeras Pedroñete
11 godz.
Magrets de pato con peras
1 Std.
Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra
30min
Tiradito de lubina nikkei
15 Min
Bogavante en salsa Newburg
1h 15 min
Boquerones marinados con sorbete de Bloody Mary
4 Std. 30 Min
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
40 Min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 Min
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1h 50min
Crema de marisco
40 Min
Rape al estilo de Lekeitio
40 Min