Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de lomo de salmón fresco sin espinas (2 piezas de 500 g previamente congeladas y descongeladas)
- 8 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 12 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 6 bayas de enebro
- 10 ramitas de eneldo fresco
- 150 g de remolacha fresca pelada, en trozos
- 150 g de azúcar moreno
- 200 g de sal gorda
- 2 cucharadas de ginebra
- 1 limón en rodajas (para servir)
- 4 pellizcos de pimienta negra recién molida (para servir)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 845 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 16.83 g
- Koolhydraten
- 13.51 g
- Vetten
- 8.79 g
- Vezels
- 0.36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15min
Cebolla en escabeche
24h
Ensalada de pulpo y aguacate con salsa criolla de cebolla roja
2h
Conejo en escabeche
48 Std. 50 Min
Cordero especiado con frutos secos (Cocción lenta)
2h 10 min
Pierna de cordero a la mostaza y menta
2 Std. 30 Min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Ceviche de corvina
2 Std. 40 Min
Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre
1j 10 menit
Albóndigas de cordero con menta (Keftethes)
30 menit
Carpaccio de ternera con salsa de piñones
5 menit
Rape al estilo de Lekeitio
40 Min