Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de lomo de salmón fresco sin espinas (2 piezas de 500 g previamente congeladas y descongeladas)
- 8 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 12 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 6 bayas de enebro
- 10 ramitas de eneldo fresco
- 150 g de remolacha fresca pelada, en trozos
- 150 g de azúcar moreno
- 200 g de sal gorda
- 2 cucharadas de ginebra
- 1 limón en rodajas (para servir)
- 4 pellizcos de pimienta negra recién molida (para servir)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 845 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 16.83 g
- Koolhydraten
- 13.51 g
- Vetten
- 8.79 g
- Vezels
- 0.36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2h 10 min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1ч. 10 мин.
Ceviche de corvina
2ч. 40 мин.
Tiradito de lubina
15min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Ajoblanco
5 min
Ensalada de algas y setas
40min
Tarros con verduras de verano
8ч. 35 мин.
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15min
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30min
Paté de higaditos de pollo
4 godz. 15 min