Apparaten en Accessoires
Reis-Hirse-Brot
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 40min
20 Scheiben
Ingrediënten
-
Wildreismischung220 g
-
Hirse80 g
-
Kichererbsen, getrocknet40 g
-
brauner Zucker20 g
-
Speisestärke140 g
-
Johannisbrotkernmehl2 TL
-
Trockenhefe1 TL
-
Meersalz1 geh. TL
-
gemischte Samen (z. B. Sesam, Leinsamen, Sonnenblumenkerne)40 g
-
Wasser400 g
-
Olivenöl30 g
-
Apfelessig1 TL
-
Eier2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
3 g
Calorieën
506 kJ /
121 kcal
Vetten
3 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
19 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 4/2021
41 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Vollkorn-Bananen-Brötchen
1u.
Vegane Erdnuss-Schoko-Cookies
50min
Dinkel-Buchweizen-Brot
2u. 30min
Tofu-Hackfleisch-Frikadellen
20min
Kokosjoghurt (vegan)
12u. 30min
Buchweizen-Crêpes mit Lupinenmehl und buntem Gemüse
30min
Glutenfreie Brötchen
1u.
Toastbrot
3u.
Mais-Buchweizen-Brot
1u. 30min
Vollkornbrot
4u.
Champignon-Pizza mit Vollkornteig
2u.
Dinkel-Mandel-Cookies
1u. 30min