Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g weißes Fischfilet (z.B. Pangasius oder Barsch), frisch oder TK, aufgetaut, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 2 EL Weißwein, trocken
- ½ TL Salz
- 30 g neutrales Öl
- 10 g Szechuan-Pfeffer, ganz (siehe Tipp)
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 5 Peperoni, rot
- 250 g Chinakohl, sauer eingelegt (siehe Tipp), ausgedrückt, in Scheiben (2 cm)
- 150 g Sojabohnensprossen
- 1100 g Wasser
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 773 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Fisch-Suppe
35 Min
Artischockensuppe (vegan)
1 Std.
Scharfe Gemüsesuppe mit Bohnenpaste (大酱汤)
50 Min
Asiatische Gemüse-Hühner-Suppe
2h
Geröstete Safranmandeln
1h 30min
Garnelen mit grünem Tee (龙井虾)
4h 20min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 Std.
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1h 5min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15min