Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Chiliflocken, getrocknet, rot, ohne Kerne
- 30 g Röstzwiebeln
- 100 g Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g Koriander, mit zarten Stängeln und Wurzeln
- 4 EL Pflanzenöl und mehr zum Bedecken
-
30
g Reisessig
of 30 g Apfelessig -
30
g Palmzucker
of 30 g brauner Zucker - 3 EL Fischsauce
- 1 TL Salz
- 1 Limette, unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 TL Tomatenmark
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 3652 kJ / 873 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 65 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 6695 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sambal Oelek
15 min
Teriyaki-Limetten-Marinade
1 godz. 15 min
Petersilie-Chili-Pesto
10min
Tandori-Gewürz
5min
Grüne Steaksauce
10min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40 min
Coronel (Oberst)
10min
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40 min
Berbere-Gewürz
10min
Tomatenpesto
10min
Sansibar-Sojasauce
1 Std.
Hähnchen-Arrabiata
55min