![Pappardelle roquette et ricotta Pappardelle roquette et ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/33465CB9-DBFE-44D2-B503-107E743908A5/Derivates/c2520d62-5fe2-4067-91f7-d92f87795a77.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les pâtes
- 300 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
Le pesto
- 20 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 20 g de pecorino romano, en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de roquette, feuilles lavées et séchées
- 10 g de noix décortiquées
- 10 g de pistaches décortiquées, non salées
- 1 gousse d'ail (optioneel)
- 80 g d'huile d'olive extra vierge délicate (déjà pesée dans un pichet)
- 100 g de ricotta fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2653 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine saumon et vodka
20min
Risotto au safran de Mund
45min
Linguine au pesto avec agrumes et herbes
25min
Fougasse aux olives
2 godz. 20 min
Cassolette de feta grillée
25min
Flammekueche aux poires et gorgonzola
1h
Risotto aux épinards et asperges
40min
Conchiglie à la sauce chou-fleur
35min
Pain müesli
2h
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Linguine à la carbonara de courgettes
30min
Cake imbibé au citron
1ч. 30 мин.