Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de beurre
- 320 g de riz risotto, tout type (p. ex. Arborio)
- 400 g de tomates, épépinées, coupées en dés (2 cm)
- 1 c. à café de filaments de safran
- 1 c. à soupe de thym, séché
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 700 g d'eau
- 50 g de lardons
- 50 g de jambon, en tranches, coupé en lanières
- 300 g de viande de veau, sans nerf, sans os
- ¼ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 100 g de vin blanc, sec
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2440 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Linguine saumon et vodka
20 Min
Macaronis à la montagnarde
30 Min
Farfalle asperges, lardons et safran
35 Min
Rösti bernois
40 Min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Chili con cervelas
1 Std.
Ragoût de bœuf
1hod. 50min
Tourte au séré et aux fraises
2 Std. 50 Min
Curry thaï rapide au poulet
40 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Émincé à la zurichoise
50 Min