Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Zucchini, in Stücken
- 200 g Karotten, in Stücken
- 50 g Oliven, entkernt
- 1 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 10 Blättchen Basilikum, frisch
-
600
g Hühnerfilets
of 600 g Hühneroberkeule, ohne Knochen und Haut - etwas Olivenöl zum Bestreichen
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen und etwas mehr für das Fleisch
- 1 Bio-Zitrone, in Scheiben
- 1000 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 250 g Rollgerste
- 20 g Zitronensaft
- 100 g Naturjoghurt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1470 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Gemüse-Lachs-Salat mit Feta und Quinoa
50 min
Gerste mit Paradeisern und Henderl
45 min
Reissalat mit Ei und Thunfisch
1 godz.
Gemüse-Weizen-Salat
45 min
Sonnenweizen-Salat mit Meeresfrüchten
1 godz. 10 min
Geflügel-Dinkel-Salat
1 godz. 15 min
Lauwarmer Gerstensalat mit Fenchel und Birne
35 min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 min
Quinoasalat mit Zucchini und Karotte
1 godz. 35 min
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1 godz. 45 min
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40 min
Wildreis-Salat
50 min