![Sopa primavera (Frühlingssuppe) Sopa primavera (Frühlingssuppe)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3E1CCF60-4AF9-49E4-ACDD-DDC7D658ECC4/Derivates/B8E718FD-27C0-4A6F-9E22-76548EC068E8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 200 g Hühnerbrust, in Würfeln (2,5 cm)
- 300 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
- 300 g Zucchini, in Würfeln (1,5 cm)
- 1000 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) -
50
g Lauchstange
of 50 g Frühlingszwiebel - 1 TL Maggikraut, getrockent
-
80
g Risoninudeln
of 80 g Nudeln, getrocknet -
10
g Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
of 10 g Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft - 1 - 2 TL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1141 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Suppentopf mit Bratwurst
45 min
Slow Cooking Rotweinbirnen
5 Std.
Gemüseeintopf mit Schwarzaugenbohnen
2 Std. 10 Min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2 Std.
Linsensuppe mit Spinat und Zitrone
40 min
Lammbraten gefüllt mit Nüssen und Trockenfrüchten
3hod. 15min
Hähnchen-Mais-Suppe, Brokkoli-Terrine
1h 25min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 min
Pannonische Bohnensuppe
50min
Eier in Dijonnaise
35 min
Grüne Gemüsesuppe
35 min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 min