Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bio-Zitrone
- 2 Bio-Orangen
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1100 g frische Weichseln, entkernt
- 20 g Sonnenblumenöl
-
3
Zweige frischer Rosmarin, Nadeln abgezupft
of 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt - 2 TL eingelegter grüner Pfeffer
- 2 TL Kubebenpfeffer, ganz "Feine Prise" (siehe Tipp)
- 2 TL Tellicherry Pfeffer, ganz "Feine Prise" (siehe Tipp)
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 5 Gewürznelken
- 300 g Rohrohrzucker
- 1 TL Salz, unjodiert
- 2 TL Tonkabohnen-Vanillezucker (z. B. Tahiti-Blütenmischung von "Feine Prise", siehe Tipp)
- 50 g Himbeeressig
- 150 g Wermut
- 800 g Wasser
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1298 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40min
Blunzenpackerl
50min
Nussfisch
30min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30min
Wurzelgemüsesalat essigsauer eingelegt
1 Std. 10 Min
Schoko-Rosmarin-Creme mit Erdbeerragout
2 godz. 35 min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 Std. 30 Min
Erdbeer-Topfen-Strudel
3 godz. 5 min
Fruchtiges Tomatenketchup
2 Std. 25 Min
Osterpinzen
2 godz. 50 min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Zitronensalzpaste
10min