![Beschwipste Weichseln mit Pfeffer Beschwipste Weichseln mit Pfeffer](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A723D7B4-DEB8-49D1-839A-FC7470ECD87D/Derivates/f89d05a7-f9f0-4d27-832a-c7aca2d4d5da.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bio-Zitrone
- 2 Bio-Orangen
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1100 g frische Weichseln, entkernt
- 20 g Sonnenblumenöl
-
3
Zweige frischer Rosmarin, Nadeln abgezupft
of 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt - 2 TL eingelegter grüner Pfeffer
- 2 TL Kubebenpfeffer, ganz "Feine Prise" (siehe Tipp)
- 2 TL Tellicherry Pfeffer, ganz "Feine Prise" (siehe Tipp)
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 5 Gewürznelken
- 300 g Rohrohrzucker
- 1 TL Salz, unjodiert
- 2 TL Tonkabohnen-Vanillezucker (z. B. Tahiti-Blütenmischung von "Feine Prise", siehe Tipp)
- 50 g Himbeeressig
- 150 g Wermut
- 800 g Wasser
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1298 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Rhabarber-Streuselkuchen
1 Std. 10 Min
Pudding des Grauens
1 Std. 25 Min
Romanesco-Salat
1 Std. 45 Min
Preiselbeerkompott
1 Std. 25 Min
Lammragout
50 Min
Kürbissuppe mit Paradeiser
30 Min
Heidelbeer-Blutorangen-Marmelade mit Ingwer
30 Min
Birnenkompott mit Safran
3h
Eierlikör mit Safran
2 Std. 25 Min
Apfelkuchen mit Weinteig
1 Std. 15 Min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 Std. 35 Min
Eierlikörkuchen
1 Std. 10 Min