Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz fajita seasoning, homemade or packaged
- 1 oz olive oil
- 2 oz lime juice
- 24 oz chicken breast fillet, boneless, skinless, cut into strips (approx. ½ in. x 3 in.)
- 9 oz red onions, cut in half and sliced (approx. ⅛ in.). divided
- 30 oz water
- 7 oz green bell peppers, halved and sliced (approx. ⅛ in.)
- 7 oz red bell peppers, halved and sliced (approx. ⅛ in.)
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp freshly ground black pepper, to taste
- 8 flour tortillas (approx. 8 in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1329.4 kJ / 317.7 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 737.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo (Texas Hash)
40min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Cheesy Beer Sauce
30min
Penne Bolognese
40min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Asian Stir Fry with Noodles
1sa 5 dk
Chicken Enchiladas
40min
Fajita Seasoning
5min
Meat and Rice Casserole
1 godz. 15 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Beef Barbacoa
2 godz.
Chicken "Fried" Steak
45min