![Classic Swiss Fondue Classic Swiss Fondue](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BDBD98FD-D555-4AD9-8BF2-421FCC660B16/Derivates/75D06C49-5509-4EA0-8B1A-E707C7D176F3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 7 oz Emmental cheese, remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)
- 21 oz Gruyère cheese, remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided
- 15 oz dry white wine, divided
- 1 oz corn starch (approx. 2 heaping tbsp)
- 1 oz Kirsch (see Tip)
- 2 pinches ground black pepper
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp sweet paprika
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2615 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1h 15min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 Min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Basil Pesto
10 Min
Marinara Sauce
40 Min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 Min
Ranch Dressing
2h 15min