Classic Swiss Fondue

Classic Swiss Fondue

4.1 24 beoordelingen
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
6 portions

Ingrediënten

  • garlic cloves
    2
  • Emmental cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)
    7 oz
  • Gruyère cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided
    21 oz
  • dry white wine divided
    15 oz
  • corn starch (approx. 2 heaping tbsp)
    1 oz
  • Kirsch (see Tip)
    1 oz
  • ground black pepper
    2 pinches
  • ground nutmeg
    ½ tsp
  • sweet paprika
    ½ tsp

Voeding per 1 portion

Calorieën 625 kcal / 2615 kJ
Eiwitten 39 g
Vetten 41 g
Koolhydraten 10 g
Vezels 0 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...